Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
P.J. napisał:
Yatsek napisał:
2013 napisał:
Jacek wiem ze masz wiecej ,ale nie w kazdym zawodzie sa takie same stawki,kojarzysz Wieska,widziales jacy nieudolni pracowali ze mna,wedle nich powinienem miec ok.220,nieprawdaz
Pozdro

no kurwa.... to co my robilismy we 3 Ty chciales zrobic sam... wziales nasze rury, polamales krazek i zaczales latac i sie wkurwiac ze nam to tak pomalu idzie.... na koniec my ulozylismy rury w 4 hydraulikow i 2 uczniow bez zadnych nerwow w czasie nadgodzin z usmiechem na ustach ale Ty musiales pokazac ze mozna samemu w 30 minut na pelnej kurwie.... po co???

O i chyba mamy rozwiazanie sprawy dlaczego tylko 180kr

Faky sa inne To twoi uczniowie nie wiedzieli jaki kierunek wybrac i wyszlo jak wyszlo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Akurat o przedluzenie kontraktu sie nie martwilem,a kawy nie pijam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Oi idź spać bo cos już bredzisz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
2013 napisał:
Faky sa inne To twoi uczniowie nie wiedzieli jaki kierunek wybrac i wyszlo jak wyszlo
bo sa norweskimi uczniami!!!!!
maja sie motac i byc debilami!!!!
oni nosza mi narzedzia i parza mi kawe!!!
a Ty jako murarz nie powinines zabierac nam rur z rak i latac w kolo, sapiac i co drugie slowo kurwa kurwa.... jestes tu juz ponad 12 lat przeciez!!!!!
nory potanczyly 2 godziny z rurami, sami zobaczyli ze sie motaja... jacus poszedl po swoich, i w uczniach jest respekt.... dalej nosza narzedzia i parza kawe.. jakby i zalezalo mi na ich nauce to pewnie dalbym im cos innego do roboty... nie chodzi o to zeby polozyc rury w pocie czola i bluzgac... tylko zeby zrobic i sie nie nadzwigac i zeby byli z Ciebie dumni ze zrobiles (w koncu) )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
P.J. napisał:
O q..wa haha
Turanem sie buja
12 lat siedzi i zna realia
Przeprasza ale chyba polskie.

Kim ty jestes,czym sie zajmujesz bo z tego co widze to skamlasz o robote na forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Jestem sobie mały, niepozorny.
O robotę nie proszę
Opisywalem sytulacje sprzed 3 lat
Teraz wiem co moge i jak.
Mieszkam tu na stałe i wiem co można i za ile
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Yatsek napisał:
2013 napisał:
bo sa norweskimi uczniami!!!!!
maja sie motac i byc debilami!!!!
oni nosza mi narzedzia i parza mi kawe!!!
a Ty jako murarz nie powinines zabierac nam rur z rak i latac w kolo, sapiac i co drugie slowo kurwa kurwa.... jestes tu juz ponad 12 lat przeciez!!!!!
nory potanczyly 2 godziny z rurami, sami zobaczyli ze sie motaja... jacus poszedl po swoich, i w uczniach jest respekt.... dalej nosza narzedzia i parza kawe.. jakby i zalezalo mi na ich nauce to pewnie dalbym im cos innego do roboty... nie chodzi o to zeby polozyc rury w pocie czola i bluzgac... tylko zeby zrobic i sie nie nadzwigac i zeby byli z Ciebie dumni ze zrobiles (w koncu) )

Kto wam zabieral rury przygladalem sie jak nieudolnie sie motacie i chcialem pomoc,a jesli chodzi o bluzganie to wcale gorszy nie jestes
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
P.J. napisał:
Jestem sobie mały, niepozorny.
O robotę nie proszę
Opisywalem sytulacje sprzed 3 lat
Teraz wiem co moge i jak.